Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cisto na pieczywo pszenne, z którego można upiec bułki, chlebek czy bagietki
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
..drożdże z solą i cukrem zalać ciepłą wodą
..dodać mąkę i wyrobić ciasto, posmarować delikatnie oliwą i odstawić na 30 min do wyrośnięcia
.. wyjąć i uformować bułeczki, położyć na wysmarowaną oliwą blachę lub papier do pieczenia odstawić na chwilę do wyrośnięcia
..piec ok 30 min w 220 stopniach