Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bułeczki z parówkami i niespodzianką"
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 126
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 933
Zaserwuj to ciasto francuskie z wędzonym łososiem, gdy potrzebujesz efektowne...
Odsłon: 5661
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 67
Nic nie cieszy bardziej niż domowe danie, które łączy w sobie prostotę przygo...
Odsłon: 126
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 933
Zaserwuj to ciasto francuskie z wędzonym łososiem, gdy potrzebujesz efektowne...
Odsłon: 5661
Kremowy deser z serka mascarpone z dodatkiem musu brzoskwiniowego i z egzotyc...
Odsłon: 67
Składniki
Ogórki kiszone lub konserwowe pokrój w plasterki. Cebulę obierz i posiekaj w piórka. Bułki do hot -dogów ostrożnie nadkrój tak, by zmieściła się do środka parówka (pamiętaj, by nie rozkrajać bułek do końca). Na patelni do grillowania rozgrzej olej i podsmaż parówki na rumiano.
Włóż delikatnie parówki do bułek i ułóż na blasze pokrytej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 150°C. Piecz przez chwilę, aż bułki zmiękną, ale nie staną się zbyt chrupkie.
Gorące hot dogi posmaruj musztardą, dodaj pokrojonego ogórka i cebulę oraz kapustę kiszoną i cebulkę prażoną. Na koniec dodaj ketchup. Podawaj jeszcze gorące.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień