Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bułeczki z parówkami i niespodzianką"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 135
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1662
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 487
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15648
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 135
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1662
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 487
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15648
Składniki
Ogórki kiszone lub konserwowe pokrój w plasterki. Cebulę obierz i posiekaj w piórka. Bułki do hot -dogów ostrożnie nadkrój tak, by zmieściła się do środka parówka (pamiętaj, by nie rozkrajać bułek do końca). Na patelni do grillowania rozgrzej olej i podsmaż parówki na rumiano.
Włóż delikatnie parówki do bułek i ułóż na blasze pokrytej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 150°C. Piecz przez chwilę, aż bułki zmiękną, ale nie staną się zbyt chrupkie.
Gorące hot dogi posmaruj musztardą, dodaj pokrojonego ogórka i cebulę oraz kapustę kiszoną i cebulkę prażoną. Na koniec dodaj ketchup. Podawaj jeszcze gorące.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień