Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota
Duże, miękkie w środku i delikatnie twardsze z zewnątrz. Pyszne bułki do hamb...
Odsłon: 2360
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 376
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 269
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 498
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3367
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 376
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 269
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 498
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3367
Składniki
W bułkach robimy małe otwory i wyciągamy troszkę miąższu ze środka.Pieczarki ścieramy na tarce ze średnimi oczkami.Do środka bułki wkładamy starte pieczarki i na wierzchu posypujemy startym żółtym serem.Bułki wkładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy w piekarniku 20 minut.
Przepisy Pieczywo
Pieczywo
Chleb pszenno-żytni z ziemniakami
Pieczywo
ficelle
Pieczywo
Chleb na zakwasie
Pieczywo
Chleb kminkowy
Chleb pszenno-żytni z ziemniakami
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 389
ficelle
Ficelle, "szczuplejsze" siostry bagietek, chrupiące i pyszne. U mnie wersja n...
Odsłon: 562