Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1844
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14553
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19614
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1844
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14553
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19614
Składniki
Jajka roztrzepuję dokładnie widelcem na głębokim talerzu. Dodaję wszystkie przyprawy (Przyprawy dodaję no oko w zależności na ile osób robię - zazwyczaj cały chleb mam do opiekania) Ponownie widelcem dokładnie połączyć wszystkie składniki.
Następnie na patelni rozgrzewamy tłuszcz i każdą kromkę chleba - tuż przed położeniem na patelnię - obtaczamy z obydwu stron w jajku (nie moczymy, aby chleb nie zrobił się ciapaty).
Tak gotowe kromki podawać na ciepło z wędliną lub majonezem, pomidorem. Według uznania. Polecam i życzę smacznego.