Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chleb z całych nasion"
Tradycyjny i sprawdzony przepis na jednego z najpopularniejszych serników w P...
Odsłon: 1635
Kukurydza...piękna, złocista, mięsista...ale jak ją ugotować, aby była smaczn...
Odsłon: 1483
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 270
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2094
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 270
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2094
Składniki
Wszystkie suche wymieszaj razem w jednej misce. W osobnym naczyniu połącz tłuszcz, syrop z agawy oraz przyprawy. Następnie połącz mokre z suchymi i mieszaj ok. 20 minut. Przygotowaną masę odstaw na noc. Po tym czasie podziel ją na 3 części i ułóż na kawałku papieru do pieczenia. Przykryj drugim, takim samym kawałkiem. Następnie rozwałkuj zawartość na cienki placek. Zdejmij górną warstwę papieru i ostrym nożem podziel powstały placek na prostokątne kawałki. Piecz 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo
Przepisy Pieczywo
Pieczywo
Bułeczki z cynamonem, rodzynkami i daktylami
Pieczywo
Bułki pszenne z mąką ziemniaczaną
Pieczywo
Chleb czosnkowy (chleb z czosnkiem)
Pieczywo
Bułki pszenne, śniadaniowe.
Bułeczki z cynamonem, rodzynkami i daktylami
Pyszne bułeczki drożdżowe z dodatkiem cynamonu i bakalii. Smakują wyśmienicie...
Odsłon: 245
Przepis dnia
Bułki pszenne z mąką ziemniaczaną
A może chcecie pomysł oraz przepis na nowe bułki nie tylko na śniadanie, jeśl...
Odsłon: 297