Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chleb z całych nasion"
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 92
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 1319
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 943
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 315
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 201
Pyszniutkie skrzydełka warte wypróbowania na święta lub niedzielny obiad. Pro...
Odsłon: 92
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 1319
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 943
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 315
Czyli dekonstrukcja postnych śledzi z ziemniakami.
Odsłon: 201
Składniki
Wszystkie suche wymieszaj razem w jednej misce. W osobnym naczyniu połącz tłuszcz, syrop z agawy oraz przyprawy. Następnie połącz mokre z suchymi i mieszaj ok. 20 minut. Przygotowaną masę odstaw na noc. Po tym czasie podziel ją na 3 części i ułóż na kawałku papieru do pieczenia. Przykryj drugim, takim samym kawałkiem. Następnie rozwałkuj zawartość na cienki placek. Zdejmij górną warstwę papieru i ostrym nożem podziel powstały placek na prostokątne kawałki. Piecz 15 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo