Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedni mówią że to pójście na łatwiznę kupować gotowe, ale małym nakładem pracy z ciasta francuskiego możesz wyczarować fantastyczne dania...
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17308
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 339
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3389
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 108
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 140
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 75
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17308
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 339
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3389
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 108
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 140
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 75
Składniki
Z ciasta francuskiego wycinamy trójkąty, (w zależności jakiej wielkości chcemy upiec rogale) ser feta rozdrabniamy i mieszamy z ziołami i śmietaną. Do każdego trójkącika nakładamy pół łyżeczki farszu (więcej jeśli rogale są większe) i zawijamy w rulonik potem na okrągło, by powstał kształt rogalika, pieczemy w temp. 200st. przez 15-20min, obkrawamy jeśli wypłynie farsz (bo się spali) i gotowe