Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedni mówią że to pójście na łatwiznę kupować gotowe, ale małym nakładem pracy z ciasta francuskiego możesz wyczarować fantastyczne dania...
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 91029
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 38334
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 291
Dzisiaj zapraszam na obowiązkowy, letni deser, który szturmem podbił serca ws...
Odsłon: 91029
Delikatna i bardzo prosta do zrobienia sałatka "Panna młoda" dosłownie zachwy...
Odsłon: 38334
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 291
Składniki
Z ciasta francuskiego wycinamy trójkąty, (w zależności jakiej wielkości chcemy upiec rogale) ser feta rozdrabniamy i mieszamy z ziołami i śmietaną. Do każdego trójkącika nakładamy pół łyżeczki farszu (więcej jeśli rogale są większe) i zawijamy w rulonik potem na okrągło, by powstał kształt rogalika, pieczemy w temp. 200st. przez 15-20min, obkrawamy jeśli wypłynie farsz (bo się spali) i gotowe