Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz grzybowy podany w chlebie"
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1200
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 315
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 256
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1200
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 315
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 256
Składniki
Oczyszczone grzyby pokrój. Obrane cebule i czosnek posiekaj i podsmaż w głębokim rondelku na oleju. Dodaj grzyby, dopraw solą i pieprzem. Smaż 6 minut.
Bulion zagotuj, połącz z mąką. Wlej do grzybów. Gotuj ok. 10 minut. Napełnij wydrążony chleb. Przykryj plastrami sera i zapiecz.Źródło: Na żywo