Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gulasz grzybowy podany w chlebie"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12738
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7198
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12738
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7198
Składniki
Oczyszczone grzyby pokrój. Obrane cebule i czosnek posiekaj i podsmaż w głębokim rondelku na oleju. Dodaj grzyby, dopraw solą i pieprzem. Smaż 6 minut.
Bulion zagotuj, połącz z mąką. Wlej do grzybów. Gotuj ok. 10 minut. Napełnij wydrążony chleb. Przykryj plastrami sera i zapiecz.Źródło: Na żywo