Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 26
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 26
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 106
Składniki
1. Obcinamy cienko górę 6 kajzerek. Drążymy środek tworząc miseczki. 2. Drobno kroimy pieczarki (500 gr) i cebulę (2 średnie) a następnie podsmażamy na patelni doprawiając solą i pieprzem. 3. Nadziewamy tym kajzerki.
4. 2 jajka mieszamy tak aby żółtko wymieszało się z białkiem. Można delikatnie posolić. 5. Jajkiem zalewamy środek kajzerek. 6. Kroimy ser żółty w plasterki i po jednym układamy na każdej bułce.
Smacznego :)