Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 951
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5535
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17865
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 951
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5535
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17865
Składniki
Ze skladnikow zagniec ciasto.Uformuj kule,przykryj folia i włoz do lodowki na 2 godziny.Walkuj i wycinaj kwadraty.Na rogu ukladaj po 2 lyzeczki marmolady.Roluj.Posmaruj rogale roztrzepanym jajkiem.Piecz w temp.180 st.do zarumienienia.
Zamiast marmolady mozesz nadziewac rogale bialym serem utartym lub zmielonym z dodatkiem cukru krysztalu i cukru waniliowego wg uznania.
Smacznego!