Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjemność w przygotowaniu rogalików, a w jedzeniu jeszcze większa...
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 52
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1862
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 332
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 428
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 615
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 52
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1862
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 332
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 428
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 615
Składniki
Mąkę wysypać na stolnicę, posypać szczyptą soli, wokół mąki obłożyć pokrojoną margarynę. Zrobić wgłębienie w mące- wrzucić rozkruszone drożdże, zalać ciepłym mlekiemDodać aromat.Wyrobić ciasto.Rozwałkować, wycinać trójkąty, na kazdy nałożyć dżem i zwinąć w rogalik. Piec ok. 30 min. ( Polukrować jeszcze ciepłe ).