Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
co zrobić z czerstwym chlebem? oto pomysł.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 491
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1467
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 491
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 286
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1467
Składniki
kromki chleba (najlepiej czerstwy jesli nam został),posmarować cienko masłem. Cebulkę pokroić i podsmażyć, pieczarki(lub szynkę) pokroić wrzucić do cebulki , chwilkę poddusić, dodać pokrojoną w paski paprykę (opcjonalnie)Przyprawić do smaku ziołami i solą. Nakładać na kromki pieczywa, posypać startym lub pokrojonym w plastry serem, można polac ketchupem i przydekorowac papryką. Nagrzać piekarnik i zapiekać do podpieczenią się sera. w/g uznania bardziej lub mniej podpieczony.Można robić wersję z szynką lub pieczarkami lub mix. Gotowe. Smacznego