Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jest pyszna i bardzo łatwa do zrobienia.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Podane składniki mielimy przez maszynkę, ,
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy
Dodajemy musztardę sól i pieprz do smaku.
Na konieć dodajemy majonez ,mieszamy i odstawiamy do lodowki aby składniki sie przegryzły.Najlepsza następnego dnia.Można dodać mieso z zupy,pietruszkę zieloną.SMACZNEGO.