Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, domowe bułeczki upieczone na bazie mąki pełnoziarnistej oraz buraków, co nadaje im ciekawy smak oraz interesujący kolor. Bułeczki są proste i szybkie w przygotowaniu, bez wyrabiania i wyrastania ciasta.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14573
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19639
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1853
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14573
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19639
Składniki
Buraka obrać ze skórki i umyć, pokroić go z kostkę i zblendować z jajkami na gładką masę (lub możecie zblendować tak, że zostaną małe kawałki buraka jeśli chcecie czuć je w gotowych bułeczkach) Do masy dodać mąkę oraz płatki i jogurt, wymieszać dokładnie Masę doprawić Przelać masę do ceramicznych kokilek Piec około 40-45 minut w 190 stopniach