Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś w zamian tych "pysznych" wędlin, które mamy w sklepach. Przepis zapożyczony z wyszperanej gazetki...
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 757
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5387
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17600
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 757
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5387
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8628
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17600
Składniki
Wszystkie składniki mielimy. Przetapiamy słoninę, jak się wytopi dodajemy kiełbasę, po 10 minutach pieczarki i znów po 10 min paprykę. Mieszamy dokładnie i przyprawiamy. Gorące rozlewamy ostrożnie do słoików i ustawiamy dnem do góry. Najlepsze jest na drugi dzień.
Mnie z tych proporcji wyszło 6 sporych słoików ale błyskawicznie się rozeszło po znajomych :) kto spróbował to chciał więcej:) P.S. Chcę dodawać zdjęcia ale mam mały problem - nie mogę wycelować z rozmiarem, albo jest za duże albo za małe. Macie jakiś pomysł?