Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś w zamian tych "pysznych" wędlin, które mamy w sklepach. Przepis zapożyczony z wyszperanej gazetki...
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8577
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3030
Polecam.
Odsłon: 1816
Polecam.
Odsłon: 519
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8577
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3030
Polecam.
Odsłon: 1816
Polecam.
Odsłon: 519
Składniki
Wszystkie składniki mielimy. Przetapiamy słoninę, jak się wytopi dodajemy kiełbasę, po 10 minutach pieczarki i znów po 10 min paprykę. Mieszamy dokładnie i przyprawiamy. Gorące rozlewamy ostrożnie do słoików i ustawiamy dnem do góry. Najlepsze jest na drugi dzień.
Mnie z tych proporcji wyszło 6 sporych słoików ale błyskawicznie się rozeszło po znajomych :) kto spróbował to chciał więcej:) P.S. Chcę dodawać zdjęcia ale mam mały problem - nie mogę wycelować z rozmiarem, albo jest za duże albo za małe. Macie jakiś pomysł?