Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity soczysty schabik na kanapki
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 282
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 309
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 173
Polecam.
Odsłon: 282
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 92
Składniki
Do garnka wlewamy zimną wodę. Dodajemy przyprawy: sól ( 1 łyżka), pieprz ziarnisty kilka ziarenek, 2 łyżki majeranku, 3 listki laurowe, kilka ziarenek ziela angielskiego. Następnie 2 łyżki majonezu i 1 łyżkę musztardy. W zimnej zalewie zanurzamy schab. Gotujemy aż do wrzenia. Wyłączmy. Nie wyjmujemy mięsa z garnka. Czekamy aż ostygnie i ponownie gotujemy. Po całkowitym wystudzeniu mięso jest gotowe do jedzenia. Smacznego :)