Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienity soczysty schabik na kanapki
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 336
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30497
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 336
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30497
Składniki
Do garnka wlewamy zimną wodę. Dodajemy przyprawy: sól ( 1 łyżka), pieprz ziarnisty kilka ziarenek, 2 łyżki majeranku, 3 listki laurowe, kilka ziarenek ziela angielskiego. Następnie 2 łyżki majonezu i 1 łyżkę musztardy. W zimnej zalewie zanurzamy schab. Gotujemy aż do wrzenia. Wyłączmy. Nie wyjmujemy mięsa z garnka. Czekamy aż ostygnie i ponownie gotujemy. Po całkowitym wystudzeniu mięso jest gotowe do jedzenia. Smacznego :)