Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 87
Składniki
Piwo wlać do rondla i zagotować. Do wrzącego włożyć kiełbasę. Gotować ją na małym ogniu przez 15 min (piwo nie powinno się mocno gotować). Cebulę posiekać, lekko podsmażyć na smalcu, oproszyć mąką, zrumienić, zalać piwem od kiełbasy, wymieszać i zagotować. Sos przyprawić sokiem z cytryny i vegetą. Kiełbasę wyjąć z piwa, pokroić skośnie na plasterki, zalać gorącym sosem.