Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Delikatny pasztet"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113069
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 797
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113069
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 797
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Pokrój drobno cielęcinę i boczek. Podsmaż z posiekanymi pieczarkami i cebulą. Zalej rosołem i duś do miękkości. Dodaj bułkę tartą i śmietanę.
Masę wymieszaj z jajkami i startym serem. Przypraw solą i pieprzem. 1/3 masy połącz z posiekaną natką i drobno pokrojoną marchewką. Rozsmaruj ją na spodzie i brzegach formy. Na niej rozsmaruj masę bez natki. Przykryj folią i wstaw do naczynia z wrzącą wodą. Gotuj w piekarniku w 225°C przez godzinę.Źródło: Takie jest życie