Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne koperty z tartym żołtym serem i szynka
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 922
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2139
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4158
Składniki
Ciasto kladziemy na stolnicy.Kroimy kwadraty nie duzej wielkosci.Na srodek ukladamy starty ser i szynke.Rogi kwadratow zawijamy delikatnie do srodka tak aby podczas pieczenia farsz nie wypłynal na blaszke.Ukladamy na blaszke delikatnie smarujemy maslem z gory i pieczemy w temp ok 180 stopni az ser sie roztopi ,casto urosnie i nabierze zkotego koloru Smacznego Ja uwielbiam na cieplo z ketchupem