Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący kotlecik schabowy przepleciony boczkiem:) szybko i smacznie:)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25645
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 199
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 425
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25645
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 199
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 425
Składniki
Przygotować marynatę - oliwa z oliwek, obie papryki i chili con carne (można dodać ziół prowansalskich)
Schab delikatnie rozbić i naciąć z dwóch końców, Przez dziury przełożyć boczek.
Namoczyć przyrządzone kotlety w marynacie (ok 2 godzin, można również zostawić je na noc wtedy bardziej "przejdą" przyprawami)
Na rozgrzaną patelnię wlać odrobinę marynaty spod kotletów i smażyć aż się zarumienią.