Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący kotlecik schabowy przepleciony boczkiem:) szybko i smacznie:)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Przygotować marynatę - oliwa z oliwek, obie papryki i chili con carne (można dodać ziół prowansalskich)
Schab delikatnie rozbić i naciąć z dwóch końców, Przez dziury przełożyć boczek.
Namoczyć przyrządzone kotlety w marynacie (ok 2 godzin, można również zostawić je na noc wtedy bardziej "przejdą" przyprawami)
Na rozgrzaną patelnię wlać odrobinę marynaty spod kotletów i smażyć aż się zarumienią.