Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący kotlecik schabowy przepleciony boczkiem:) szybko i smacznie:)
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4189
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 576
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 663
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4189
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 576
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 663
Składniki
Przygotować marynatę - oliwa z oliwek, obie papryki i chili con carne (można dodać ziół prowansalskich)
Schab delikatnie rozbić i naciąć z dwóch końców, Przez dziury przełożyć boczek.
Namoczyć przyrządzone kotlety w marynacie (ok 2 godzin, można również zostawić je na noc wtedy bardziej "przejdą" przyprawami)
Na rozgrzaną patelnię wlać odrobinę marynaty spod kotletów i smażyć aż się zarumienią.