Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 801
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425205
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10741
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 801
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425205
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10741
Składniki
Cebulę obrać, pokroić na ćwiartki, wrzucić do garnka zalać ½ szk. wody, zaparzyć. Dodać masło, dusić 10-15 min. Dodać śmietanę i rozdrobnione bułki (nie moczone). Dusić 5-10 min. Wystudzić i zmielić dodając do mielenia ser. Dodać jajka, kaszkę, przyprawić. Przełożyć do foremki keksowej wyłożonej papierem do pieczenia lub wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą. Piec około 1 godz. w temp. 200st. C aż się lekko zrumieni.