Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 109
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 152
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 36
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 41
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 16
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 109
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 152
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 36
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 41
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 16
Składniki
cukinię trzemy na grubej tartce cebulę i ser trzemy na drobnych oczkach czosnek wyciskamy lub trzemy drobniutko natką pietruszki drobno siekamy wszystko mieszamy ze sobą, wkładamy do podłużnej wąskiej formy(typowej na pasztet) pieczemy 2 godziny