Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12980
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14278
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5904
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12980
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1472
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14278
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5904
Składniki
Schab myjemy, następnie kroimy w dość grube paski. Warzywa obieramy i kroimy w paski, a następnie gotujemy przyprawione solą ok. 15minut, po czym odlewamy.
Schab przyprawiamy solą i pieprzem z obu stron po czym podsmażamy na patelni ok. 2minut z każdej strony i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Następnie po wierzchu rozkładamy podgotowane warzywa i wlewamy pół szklanki wody. Wszystko razem pieczemy ok. 45minut.