Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424849
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10665
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Schab myjemy, następnie kroimy w dość grube paski. Warzywa obieramy i kroimy w paski, a następnie gotujemy przyprawione solą ok. 15minut, po czym odlewamy.
Schab przyprawiamy solą i pieprzem z obu stron po czym podsmażamy na patelni ok. 2minut z każdej strony i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Następnie po wierzchu rozkładamy podgotowane warzywa i wlewamy pół szklanki wody. Wszystko razem pieczemy ok. 45minut.