Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 60
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3615
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 60
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3615
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Składniki
Schab myjemy, następnie kroimy w dość grube paski. Warzywa obieramy i kroimy w paski, a następnie gotujemy przyprawione solą ok. 15minut, po czym odlewamy.
Schab przyprawiamy solą i pieprzem z obu stron po czym podsmażamy na patelni ok. 2minut z każdej strony i układamy na dnie naczynia żaroodpornego. Następnie po wierzchu rozkładamy podgotowane warzywa i wlewamy pół szklanki wody. Wszystko razem pieczemy ok. 45minut.