Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1230
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 449
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1313
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1230
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 449
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1313
Składniki
Mięso umyć, osuszyć. Czosnek obrać, rozetrzeć z solą. Zioła drobno pokroić i połączyć z musztardą, pieprzem i roztartym czosnkiem, dokładnie wymieszać. Pastą z ziół posmarować mięso, ułożyć w naczyniu wysmarowanym tłuszczem. Wstawić do rozgrzanego do 180*C piekarnika. Piec do miękkości.