Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 411
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 396
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1479
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5726
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 411
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 396
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1479
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5726
Składniki
Schab kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem i smarujemy musztardą. Smażymy na oleju. Przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na pozostałym tłuszczu przesmażamy pokrojoną biała część pora por, kładziemy na schab. Brukselkę gotujemy i układamy na por. Całość zalewamy śmietaną i posypujemy startym serem. Zapiekamy w piekarniku 20 - 25 minut w temp. 180 stopni.