Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3993
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415652
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2651
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3993
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415652
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2651
Składniki
Schab kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem i smarujemy musztardą. Smażymy na oleju. Przekładamy do naczynia żaroodpornego. Na pozostałym tłuszczu przesmażamy pokrojoną biała część pora por, kładziemy na schab. Brukselkę gotujemy i układamy na por. Całość zalewamy śmietaną i posypujemy startym serem. Zapiekamy w piekarniku 20 - 25 minut w temp. 180 stopni.