Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do wykonania, można się tym pochwalić, smaczne i delikatne
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25544
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 199
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 424
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 610
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 25544
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 199
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 424
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 610
Składniki
schab pociąć na kotlety, z każdej strony uderzyć z góry pięścią lekko rozgniatając (albo po zomowski młotkiem), posypać drobno pokrojoną cebulką i posmarować sosem (śmietana, chrzan, ew. przeciśnięty czosnek). na 30 min do rozgrzanego piekarnika. 5 min przed upływem czasu otworzyć piekarnik, ułożyć plastry sera i podpiec jeszcze, aż ser się roztopi lekko. Smacznego