Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe do wykonania, można się tym pochwalić, smaczne i delikatne
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2935
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6753
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2935
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6753
Składniki
schab pociąć na kotlety, z każdej strony uderzyć z góry pięścią lekko rozgniatając (albo po zomowski młotkiem), posypać drobno pokrojoną cebulką i posmarować sosem (śmietana, chrzan, ew. przeciśnięty czosnek). na 30 min do rozgrzanego piekarnika. 5 min przed upływem czasu otworzyć piekarnik, ułożyć plastry sera i podpiec jeszcze, aż ser się roztopi lekko. Smacznego