Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15198
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15198
Składniki
Z kawałka schabu pokrój kotlety
Potłucz i przypraw
Na potłucznone kotlety z samego brzegu daj ser, wędlinę i ewentualnie warzywa
Zwin tak aby farsz nie mial prawa wypłynąć podczas smażenia
Obocz roladkę najpierw w jajku a potem w bułce tartej
Kładziemy na bardzo rozgrzany tłuszcz ale podczas smażenia podkręć gaz pod patelnią
Podajemy na gorąco. Najbardziej smakują z okrasznonymi ziemiaczkami i zasmażaną kapustą