Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 320
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2541
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 320
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2541
Składniki
Z kawałka schabu pokrój kotlety
Potłucz i przypraw
Na potłucznone kotlety z samego brzegu daj ser, wędlinę i ewentualnie warzywa
Zwin tak aby farsz nie mial prawa wypłynąć podczas smażenia
Obocz roladkę najpierw w jajku a potem w bułce tartej
Kładziemy na bardzo rozgrzany tłuszcz ale podczas smażenia podkręć gaz pod patelnią
Podajemy na gorąco. Najbardziej smakują z okrasznonymi ziemiaczkami i zasmażaną kapustą