Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i smaczne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 794
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
mięso umyć, wysuszyć, wysmarować olejem. Posolić, popieprzyć do smaku. Odłożyć do lodówki na 20 minut.
W tym czasie marchewkę obrać, umyć i pokroić w patyczki, długośc i grubośc wedle uznania i umiejętności. Obrać cebulę i por. Dno naczynia żarodopornego posmarowac olejem badź oliwą. Ułożyć w nim mięso. Na mięso ulożyć cebule i por pokrojone w talarki oraz marchewkę, dodoać liść laurowy i ziele angielskie, przypraić do smaku solą i pieprzem. Wsadzić do piekarnika, piec (dusić w temp. 180-200 st.) Podczas pieczenia kontrolować mięso.