Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to tamto, pożądne mięsiwo.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 141
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 49
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 141
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2823
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4195
Składniki
Czosnek wycisnąć przez praskę. Połączyć wszystkie składniki ze sobą, oprócz soli i zalać tą marynatą dokładnie całe mięso i wstawić do lodówki na noc, a najlepiej nawet na 2-3 dni.
Przed pieczeniem obsypać mięso solą i przełożyć wraz z marynatą do żaroodpornego, zamykanego naczynia, lub worka do pieczenia i piec najpierw w 200 st. przez 20 mit a następnie w 175 st. przez 1h15min.SMACZNEGO!!!