Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to tamto, pożądne mięsiwo.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4080
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1732
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15167
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4080
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8943
Składniki
Czosnek wycisnąć przez praskę. Połączyć wszystkie składniki ze sobą, oprócz soli i zalać tą marynatą dokładnie całe mięso i wstawić do lodówki na noc, a najlepiej nawet na 2-3 dni.
Przed pieczeniem obsypać mięso solą i przełożyć wraz z marynatą do żaroodpornego, zamykanego naczynia, lub worka do pieczenia i piec najpierw w 200 st. przez 20 mit a następnie w 175 st. przez 1h15min.SMACZNEGO!!!