Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bataty. Aksamitna zupa krem"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1675
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1467
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1676
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1675
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1473
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1467
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1676
Składniki
W garnku rozgrzej odrobinę oleju i zeszklij posiekaną cebulę, wraz z czosnkiem.
Dodaj pokrojoną dynię oraz bataty, chwilę przesmaż, po czym dolej bulion.
Dosyp po szczypcie przypraw i gotuj na wolnym ogniu około pół godziny do momentu, aż warzywa będą całkiem miękkie.
Dolej mleko kokosowe i zmiksuj zupę na gładki krem. W razie potrzeby dopraw do smaku.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 200. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax