Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 243
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 192
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 243
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 192
Składniki
Marchewkę i pietruszkę, zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę. Kapelusze z kani oskrobać, umyć, wyciąć twarde środki. Kanię pokroić w paseczki Na patelni na rozgrzanym maśle usmażyć warzywa, cebulę, przełożyć do garnka. Następnie usmażyć paseczki z kani, przełożyć do garnka. Dodać wywar warzywny. Doprawić majerankiem, pieprzem, solą, papryką według własnego uznania. Szybka słodkawa, ale zarazem pikantna pyszna zupka :)