Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 224
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20337
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 224
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20337
Składniki
Marchewkę i pietruszkę, zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę. Kapelusze z kani oskrobać, umyć, wyciąć twarde środki. Kanię pokroić w paseczki Na patelni na rozgrzanym maśle usmażyć warzywa, cebulę, przełożyć do garnka. Następnie usmażyć paseczki z kani, przełożyć do garnka. Dodać wywar warzywny. Doprawić majerankiem, pieprzem, solą, papryką według własnego uznania. Szybka słodkawa, ale zarazem pikantna pyszna zupka :)