Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1583
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 325
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1583
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 325
Składniki
Marchewkę i pietruszkę, zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę. Kapelusze z kani oskrobać, umyć, wyciąć twarde środki. Kanię pokroić w paseczki Na patelni na rozgrzanym maśle usmażyć warzywa, cebulę, przełożyć do garnka. Następnie usmażyć paseczki z kani, przełożyć do garnka. Dodać wywar warzywny. Doprawić majerankiem, pieprzem, solą, papryką według własnego uznania. Szybka słodkawa, ale zarazem pikantna pyszna zupka :)