Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 171
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 318
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 91
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 171
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 318
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 91
Składniki
Marchewkę i pietruszkę, zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kostkę. Kapelusze z kani oskrobać, umyć, wyciąć twarde środki. Kanię pokroić w paseczki Na patelni na rozgrzanym maśle usmażyć warzywa, cebulę, przełożyć do garnka. Następnie usmażyć paseczki z kani, przełożyć do garnka. Dodać wywar warzywny. Doprawić majerankiem, pieprzem, solą, papryką według własnego uznania. Szybka słodkawa, ale zarazem pikantna pyszna zupka :)