Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gęsta zupa gulaszowa"
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1068
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 561
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1068
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 561
Składniki
W garnku rozgrzej smalec. Wrzuć posiekaną cebulę, a po chwili dołóż pokrojone w kostkę mięso wołowe i porządnie je obsmaż.
Zalej bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem oraz przyprawami. Gotuj do czasu, aż mięso będzie prawie miękkie.
Na koniec wrzuć pokrojone w kostkę warzywa i trzymaj zupę na ogniu ok. 20 minut. Gotowy gulasz posyp natką.Źródło: Kurier TV