Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gęsta zupa gulaszowa"
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 158
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15536
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 166
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 113
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 158
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15536
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 166
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 113
Składniki
W garnku rozgrzej smalec. Wrzuć posiekaną cebulę, a po chwili dołóż pokrojone w kostkę mięso wołowe i porządnie je obsmaż.
Zalej bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem oraz przyprawami. Gotuj do czasu, aż mięso będzie prawie miękkie.
Na koniec wrzuć pokrojone w kostkę warzywa i trzymaj zupę na ogniu ok. 20 minut. Gotowy gulasz posyp natką.Źródło: Kurier TV