Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gęsta zupa gulaszowa"
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 14165
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9429
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2028
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4033
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 608
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 296
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 14165
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9429
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2028
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4033
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 608
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 296
Składniki
W garnku rozgrzej smalec. Wrzuć posiekaną cebulę, a po chwili dołóż pokrojone w kostkę mięso wołowe i porządnie je obsmaż.
Zalej bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem oraz przyprawami. Gotuj do czasu, aż mięso będzie prawie miękkie.
Na koniec wrzuć pokrojone w kostkę warzywa i trzymaj zupę na ogniu ok. 20 minut. Gotowy gulasz posyp natką.Źródło: Kurier TV