Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gęsta zupa gulaszowa"
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4911
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4811
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44831
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4911
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4811
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44831
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Składniki
W garnku rozgrzej smalec. Wrzuć posiekaną cebulę, a po chwili dołóż pokrojone w kostkę mięso wołowe i porządnie je obsmaż.
Zalej bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem oraz przyprawami. Gotuj do czasu, aż mięso będzie prawie miękkie.
Na koniec wrzuć pokrojone w kostkę warzywa i trzymaj zupę na ogniu ok. 20 minut. Gotowy gulasz posyp natką.Źródło: Kurier TV