Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna porcja zawiera 262 kcal (1095 kJ) Rada: Do zupy można użyć zamrożonego bulionu lub kostki
Rurki kokosowe to wyjątkowa odmiana deseru, który w podstawowej wersji wielu...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 2993
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 308
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 178
Rurki kokosowe to wyjątkowa odmiana deseru, który w podstawowej wersji wielu...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 2993
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 308
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 178
Składniki
Obraną cebulę i czosnek pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle na złoty kolor, dodać suszone przyprawy, wymieszać i dusić, dopóki nie zaczną pachnieć. Dodać bulion mięsny i zagotować. Obrane i opłukane ziemniaki pokroić w plasterki8 bezpośrednio do zupy; w ten sposób nie ściemnieją. Paprykę przekroić, usunąć nasiona, miąższ pokroić w cienkie paski i dodać do zupy. Gortować pod przykryciem. Oczyszczony por podzielić na 3 części, a potem pokroić je w cienkie talarki, opłukać dodać do zupy i gotować. Przed podaniem na stół, zupę posolić i doprawić.