Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe , szybkie i przede wszystkim pyszne !
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 372
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 372
Składniki
Kostkę rosołowa rozpuśc w wodzie ( ok 1L) , zagotuj. Posiekaj koperek , na patelni roztop masło , dodaj posiekany koperek , Wrzuc do wody , Zagotuj. Przestudź , dodaj śmietanę , mąkę , zamieszaj , dodaj ryż.