Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2659
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1644
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2659
Składniki
Cebule posiekac i zeszklic na rozgrzanej oliwie. Dodac pokrojonego w kostke ziemniaka oraz bulion. Gotowac ok. 10 minut. Dodac podzielony na rozyczki brokul i gotowac kolejne 10 min. Zmiksowac wszystko razem z serem plesniowym, doprawic do smaku sola i pieprzem. Podawac z bagietka.