Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11450
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4981
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1200
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10023
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1477
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11450
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4981
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1200
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10023
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1477
Składniki
Cebule posiekac i zeszklic na rozgrzanej oliwie. Dodac pokrojonego w kostke ziemniaka oraz bulion. Gotowac ok. 10 minut. Dodac podzielony na rozyczki brokul i gotowac kolejne 10 min. Zmiksowac wszystko razem z serem plesniowym, doprawic do smaku sola i pieprzem. Podawac z bagietka.