Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna ,szybka,stawia na nogi,zwł.po niumiarkowniu w jedzeniu i piciu :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1352
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5873
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8846
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18552
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1352
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5873
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8846
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18552
Składniki
zagotować rosół dodac wywar z kapusty(polecam dla tych co sami kiszą kapuste,kupna bywa na occie a to psuje troche smak) ilość zależy od kwaśności
rozmieszać mąke ze śmietaną,,dodać do rosolu,dokładnie rozmieszac lekko zagotowac
doprawić solą i dośc dobrze pieprzem,posypać obficie zieleniną
najlepiej smakuje z ziemniaczkami z wody lub makaronem
wywar zlewam jak gotuje kapuste np. na krokiety i gorący wlewam do słioczków odstawiam do góry dnem ,po przestygnięciu do piwnicy lub lodówki wtedy wystrczy chwilka na przygotowanie tej zupy smacznego :)