Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące, pożywne danie z wykorzystaniem świeżych lub mrożonych podrzybków.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8611
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3046
Polecam.
Odsłon: 1834
Polecam.
Odsłon: 531
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8611
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3046
Polecam.
Odsłon: 1834
Polecam.
Odsłon: 531
Składniki
Grzybki podgotować 15 minut.
Następnie dusić je z połową oleju.
Cebulę pokroić w plastry i dusić osobno z resztą oleju, a gdy się zeszkli, to dodać ją do grzybów.
Dodać resztę składników i dusić razem ok. 10 min - doskonałe na ciepło, jak i na zimno.