Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące, pożywne danie z wykorzystaniem świeżych lub mrożonych podrzybków.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12323
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13149
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5373
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12323
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13149
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5373
Składniki
Grzybki podgotować 15 minut.
Następnie dusić je z połową oleju.
Cebulę pokroić w plastry i dusić osobno z resztą oleju, a gdy się zeszkli, to dodać ją do grzybów.
Dodać resztę składników i dusić razem ok. 10 min - doskonałe na ciepło, jak i na zimno.