Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące, pożywne danie z wykorzystaniem świeżych lub mrożonych podrzybków.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4117
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 253
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13365
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2652
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4117
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 253
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13365
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2652
Składniki
Grzybki podgotować 15 minut.
Następnie dusić je z połową oleju.
Cebulę pokroić w plastry i dusić osobno z resztą oleju, a gdy się zeszkli, to dodać ją do grzybów.
Dodać resztę składników i dusić razem ok. 10 min - doskonałe na ciepło, jak i na zimno.