Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące, pożywne danie z wykorzystaniem świeżych lub mrożonych podrzybków.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 962
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12854
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 962
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12854
Składniki
Grzybki podgotować 15 minut.
Następnie dusić je z połową oleju.
Cebulę pokroić w plastry i dusić osobno z resztą oleju, a gdy się zeszkli, to dodać ją do grzybów.
Dodać resztę składników i dusić razem ok. 10 min - doskonałe na ciepło, jak i na zimno.