Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Marchewkowa zupa-krem z dodatkiem prażonych migdałów"
Zupa krem z marchewki i pomarańczy z dodatkiem imbiru, kurkumy, czosnku i tym...
Odsłon: 228
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 132
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 24
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 132
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 24
Składniki
<strong>Marta Sztabińska z Grajewa</strong>
Marchewkę obieram, płuczę i osuszam na papierowym ręczniku. Spryskuję ją olejem, układam na blasze z piekarnika. Piekę do miękkości w 180 st.
Cebulę i ziemniaki obieram. Cebulę kroję w piórka, podsmażam na oleju. Dodaję pokrojone w kostkę ziemniaki. Zalewam bulionem i gotuję 20 min.
Do miękkich ziemniaków wkładam marchewkę, wszystko blenduję. Krem mieszam z sokiem i miodem, przyprawiam. Nalewam do kokilek, posypuję migdałami.Źródło: Tina
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa krem z białych szparagów
Zupy
Rosół z czosnkiem niedźwiedzim i rozmarynem
Zupy
Zupa meksykańska
Zupy
Zupa krem wiosenne ostatki
Zupa krem z białych szparagów
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem lubczyku. W maju k...
Odsłon: 172
Rosół z czosnkiem niedźwiedzim i rozmarynem
Mam dziś dla was przepis na rosołek ugotowany na gęsich udach oczywiście gęś...
Odsłon: 74