Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie jednogarnkowe. Pozywna zupa nie tylko dla zawodników sumo.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 70
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2569
Polecam.
Odsłon: 469
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 688
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2005
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 70
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2569
Polecam.
Odsłon: 469
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 688
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2005
Składniki
1.Pastę miso 150g na ok 1,5l wody (lub bulionu) ,(zależy jak intensywny smak miso chcemy uzyskać) - dodajemy do ciepłej wody/bulionu. Dodajemy pokrojoną marchewkę oraz pieczarki.
Drobno siekamy cebulę, czosnek, szalotkę - łączymy z mięsem, 2 jajkami, sosem sojowym (1/3 szklanki - więcej lub mniej zależy od naszego smaku jaki chcemy uzyskać)
Do gotującego się wywaru wrzucamy kotleciki z powstałej mięsnej masy. Po wrzuconym ostatnim kotleciku gotować 15-20 minut.
W międzyczasie pokroić kapustę pekińską - dodać do wywaru - gotować 4-6 minut.