Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To wspaniała zupa na zimne dni - niesamowicie rozgrzewa. Ciekawe połączenie różnych smaków - ostrych i słodkich, które sprawią, że wasze zmysły się wyostrzą, a ciało odpręży. Polecam na kolację we dwoje - nic nie podgrzeje tak atmosfery jak pikantna gorąca potrwa.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 407
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 562
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 407
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 562
Składniki
Mięso wraz ze startymi na tarce na grubych oczkach marchewkami, pietruszką i selerem gotujemy w garnku w małej ilości wody, lekko doprawiamy vegetą. Po około 2o minutach mięso powinno być ugotowane.
Gdy mięso się ugotuje dorzucamy kukurydzę, groszek, fasolę (fasolę z zalewą).
Gotujemy około 20 minut co jakiś czas mieszając.
Fix spaghetti rozrabiamy w zimnej wodzie (jak na opakowaniu) i wlewamy do garnka. Gotujemy jeszcze ok. 10 min.
Podawać z gorącymi grzaneczkami posmarowanymi masłem.