Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe niskokaloryczne danie jednogarnkowe.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 71
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 71
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 59
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 42
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 34
Składniki
Myjemy i sprawiamy mięsko. Gotujemy w sporej ilości wody przez 50 min.
Wyjmujemy mięso z garnka, studzimy, zdejmujemy skórę i oddzielamy od kości. Rozdrabniamy ugotowane mięso na średniej wielkości kawałeczki.
Do wywaru z ugotowanego kurczaka wrzucamy mrożone warzywa, gotujemy 15 min. Dolewamy do garnka wodę, dodajemy czerwoną fasolę i kawałki kurczaka.
Przyprawiamy zupę koncentratem i przyprawami do smaku. Podajemy ze świeżą bułeczką. Smacznego