Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe niskokaloryczne danie jednogarnkowe.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11659
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1261
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12259
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2906
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11659
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1261
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12259
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2906
Składniki
Myjemy i sprawiamy mięsko. Gotujemy w sporej ilości wody przez 50 min.
Wyjmujemy mięso z garnka, studzimy, zdejmujemy skórę i oddzielamy od kości. Rozdrabniamy ugotowane mięso na średniej wielkości kawałeczki.
Do wywaru z ugotowanego kurczaka wrzucamy mrożone warzywa, gotujemy 15 min. Dolewamy do garnka wodę, dodajemy czerwoną fasolę i kawałki kurczaka.
Przyprawiamy zupę koncentratem i przyprawami do smaku. Podajemy ze świeżą bułeczką. Smacznego