Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe niskokaloryczne danie jednogarnkowe.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17730
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1827
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15494
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6591
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17730
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1827
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15494
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6591
Składniki
Myjemy i sprawiamy mięsko. Gotujemy w sporej ilości wody przez 50 min.
Wyjmujemy mięso z garnka, studzimy, zdejmujemy skórę i oddzielamy od kości. Rozdrabniamy ugotowane mięso na średniej wielkości kawałeczki.
Do wywaru z ugotowanego kurczaka wrzucamy mrożone warzywa, gotujemy 15 min. Dolewamy do garnka wodę, dodajemy czerwoną fasolę i kawałki kurczaka.
Przyprawiamy zupę koncentratem i przyprawami do smaku. Podajemy ze świeżą bułeczką. Smacznego