Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe niskokaloryczne danie jednogarnkowe.
Pyszny kurczak z orientalna nutą, szybki w przygotowaniu i soczysty - taka do...
Odsłon: 523
Przełom mają i czerwca to idealny moment, aby przygotować kwiaty czarnego bzu...
Odsłon: 3232
Przełom mają i czerwca to idealny moment, aby przygotować kwiaty czarnego bzu...
Odsłon: 3232
Składniki
Myjemy i sprawiamy mięsko. Gotujemy w sporej ilości wody przez 50 min.
Wyjmujemy mięso z garnka, studzimy, zdejmujemy skórę i oddzielamy od kości. Rozdrabniamy ugotowane mięso na średniej wielkości kawałeczki.
Do wywaru z ugotowanego kurczaka wrzucamy mrożone warzywa, gotujemy 15 min. Dolewamy do garnka wodę, dodajemy czerwoną fasolę i kawałki kurczaka.
Przyprawiamy zupę koncentratem i przyprawami do smaku. Podajemy ze świeżą bułeczką. Smacznego
Przepisy Zupy
Zupy
ROSÓŁ Z CZOSNKIEM NIEDŻWIEDZIM I ROZMARYNEM
Zupy
Zupa meksykańska
Zupy
Zupa krem wiosenne ostatki
Zupy
Angielska zupa pomidorowa z Chrzanem
ROSÓŁ Z CZOSNKIEM NIEDŻWIEDZIM I ROZMARYNEM
Mam dziś dla was przepis na rosołek ugotowany na gęsich udach oczywiście gęś...
Odsłon: 46
Zupa meksykańska
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 4426