Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra, sycaca dzieki rybnym pulpecikom.Niewiele osob lubi zupe rybna ale ta jest naprawde warta polecenia!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119353
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8963
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3222
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119353
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8963
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3222
Składniki
Rybe zemlec, wbic jajko, dodac smietane i make ziemniaczana.Wyrobic. Doprawic do smaku sola i pieprzem, wstawic do lodowki na 30 minut.
Dymke umyc pokroic w krazki, a szczypior posiekac.Cebule podsmazyc na rozgrzanej oliwie.Zalac bulionem.
Do masy rybnej dodac szczypior i uformowac pulpety. Wlozyc do wrzacego wywaru.Po 15 minutach gotowania dodac makaron sojowy. Zagotowac. Przyprawic do smaku sola i pieprzem, sosem sojowym, curry i imbirem. Posypac kielkami soi. Smacznego!