Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra, sycaca dzieki rybnym pulpecikom.Niewiele osob lubi zupe rybna ale ta jest naprawde warta polecenia!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13177
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13177
Składniki
Rybe zemlec, wbic jajko, dodac smietane i make ziemniaczana.Wyrobic. Doprawic do smaku sola i pieprzem, wstawic do lodowki na 30 minut.
Dymke umyc pokroic w krazki, a szczypior posiekac.Cebule podsmazyc na rozgrzanej oliwie.Zalac bulionem.
Do masy rybnej dodac szczypior i uformowac pulpety. Wlozyc do wrzacego wywaru.Po 15 minutach gotowania dodac makaron sojowy. Zagotowac. Przyprawic do smaku sola i pieprzem, sosem sojowym, curry i imbirem. Posypac kielkami soi. Smacznego!