Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra, sycaca dzieki rybnym pulpecikom.Niewiele osob lubi zupe rybna ale ta jest naprawde warta polecenia!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1666
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1674
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1471
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1466
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1666
Składniki
Rybe zemlec, wbic jajko, dodac smietane i make ziemniaczana.Wyrobic. Doprawic do smaku sola i pieprzem, wstawic do lodowki na 30 minut.
Dymke umyc pokroic w krazki, a szczypior posiekac.Cebule podsmazyc na rozgrzanej oliwie.Zalac bulionem.
Do masy rybnej dodac szczypior i uformowac pulpety. Wlozyc do wrzacego wywaru.Po 15 minutach gotowania dodac makaron sojowy. Zagotowac. Przyprawic do smaku sola i pieprzem, sosem sojowym, curry i imbirem. Posypac kielkami soi. Smacznego!