Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1237
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1327
Składniki
Zagotowujemy wodę z kostkami grzybowymi, dodajemy serki topione i przyprawy. Całość przez chwilę gotujemy na małym ogniu. Następnie dodajemy rozmieszaną w zimnej wodzie mąkę, mieszając aż do zagotowania. Na końcu dodajemy posiekaną natkę pietruszki i ugotowane wcześniej brokuły. Krem podajemy z cząstkami brokułów oraz natką pietruszki.