Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 791
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 948
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 791
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12516
Składniki
Zagotowujemy wodę z kostkami grzybowymi, dodajemy serki topione i przyprawy. Całość przez chwilę gotujemy na małym ogniu. Następnie dodajemy rozmieszaną w zimnej wodzie mąkę, mieszając aż do zagotowania. Na końcu dodajemy posiekaną natkę pietruszki i ugotowane wcześniej brokuły. Krem podajemy z cząstkami brokułów oraz natką pietruszki.