Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Porowa zupa z boczkiem"
Lekka zupa z naszym ulubionym łososiem wędzonym na zimo. Sprawdzi się na świą...
Odsłon: 4471
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 336
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 93
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 122
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1610
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 336
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 93
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 122
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 1610
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę, pory w plastry. W garnku rozgrzej masło, zeszklij cebulę, dodaj pora, smaż 5 minut. Do warzyw wlej 1,5 l wody i wino. Włóż pokrojoną włoszczyznę, ziele angielskie i liście laurowe, przypraw solą i pieprzem. Gotuj 40 minut.
Usmaż plastry boczku posypane papryką. Wywar ostudź, zmiksuj, podgrzej. Upraż pestki dyni, zetrzyj ser, na talerzu zalej zupą. Udekoruj odrobiną śmietany, plastrami boczku i pestkami dyni.
CZAS: około 50 minutŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Zupy
Zupy
Kartoflanka
Zupy
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Zupy
Zupa naleśnikowa
Zupy
Zupa porowa z mięsem mielonym
Kartoflanka
Moja dzisiejsza kartoflanka jest smaczna, prosta w przygotowaniu i trochę inn...
Odsłon: 488
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem koperku. W maju ko...
Odsłon: 157