Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Oryginalna zupa"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1361
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5883
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18575
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1361
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5883
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18575
Składniki
*Do gotujacego sie wywaru dodajemy starta na tarce marchew, pokrojone w kostke ziemniaki i zabek czosnku. *Gdy ziemniaki beda miekkie, wyjmujemy czosnek i dodajemy starte na tarce ogorki. *Gotujemy przez 15 min. *Zdejmujemy z ognia, doprawiamy i zabielamy majonezem dla lepszego smaku. *Przed podaniem posypujemy koperkiem.