Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , klarowny, idealny na przeziębienia rosół.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7934
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1236
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13705
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7934
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1236
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13705
Składniki
Pokrój kurczaka, jedynie zostaw piersi, a pozostałość mięsa wrzuć do garnka i zagotuj aż do powstania szumowin. W tym czasie obierz włoszczyznę. Po zebraniu szumowin wsyp przyprawy i dodaj włoszczyznę. Gotuj przez godzinę, w tym czasie dodaj opiekaną cebulkę i opcjonalnie rosołki. Potem gotuj 3 godziny. Na końcu posól i wyjmij mięso i pora. Smacznego!