Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , klarowny, idealny na przeziębienia rosół.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8069
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 377
Składniki
Pokrój kurczaka, jedynie zostaw piersi, a pozostałość mięsa wrzuć do garnka i zagotuj aż do powstania szumowin. W tym czasie obierz włoszczyznę. Po zebraniu szumowin wsyp przyprawy i dodaj włoszczyznę. Gotuj przez godzinę, w tym czasie dodaj opiekaną cebulkę i opcjonalnie rosołki. Potem gotuj 3 godziny. Na końcu posól i wyjmij mięso i pora. Smacznego!