Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, tania i szybko się robi ;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3575
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3778
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 342
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 621
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3575
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3778
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 342
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 621
Składniki
Kroimy drobno marchewkę, ziemniaki i cebulę, gotujemy w bulionie (może być z kostki). Po jakimś czasie dodajemy pokrojoną rybę (na drobniejsze kawałki, "akurat na łyżkę" ;) ). Gotujemy do miękkości warzyw i oczywiście aż ryba nie będzie surowa. No i jeśli mieszkamy w akademiku pilnujemy garnka, bo zdarza się wyjadanie prosto z niego ;)