Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, tania i szybko się robi ;)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 684
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 92
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 684
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 92
Składniki
Kroimy drobno marchewkę, ziemniaki i cebulę, gotujemy w bulionie (może być z kostki). Po jakimś czasie dodajemy pokrojoną rybę (na drobniejsze kawałki, "akurat na łyżkę" ;) ). Gotujemy do miękkości warzyw i oczywiście aż ryba nie będzie surowa. No i jeśli mieszkamy w akademiku pilnujemy garnka, bo zdarza się wyjadanie prosto z niego ;)