Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, tania i szybko się robi ;)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1241
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13709
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7936
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1241
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13709
Składniki
Kroimy drobno marchewkę, ziemniaki i cebulę, gotujemy w bulionie (może być z kostki). Po jakimś czasie dodajemy pokrojoną rybę (na drobniejsze kawałki, "akurat na łyżkę" ;) ). Gotujemy do miękkości warzyw i oczywiście aż ryba nie będzie surowa. No i jeśli mieszkamy w akademiku pilnujemy garnka, bo zdarza się wyjadanie prosto z niego ;)