Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pozywna,zawierajaca wiele potasu.aromatyczna
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1140
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 228
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1140
Składniki
Gotujemy bulion wedlug uznania.Po odcedzeniu z wloszczyzny i miesa dodajemy suszone pomidory.rozmaryn i bazylie (najlepiej swieze ziola)Gotyjemy przez kolejne 15min.Wyjmujemy pozostalosci i dodajemy pomidory z puszki,koncentrat.i reszte skaldnikow,gotujemy jakies 10 min. Po zakonczeniu miksujemy zupe na krem.Na dno talerza tarkujemy parmezan zalewamy kremem.Dekorujemy smietana.Smacznego;-)