Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pozywna,zawierajaca wiele potasu.aromatyczna
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44660
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182099
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 251
Składniki
Gotujemy bulion wedlug uznania.Po odcedzeniu z wloszczyzny i miesa dodajemy suszone pomidory.rozmaryn i bazylie (najlepiej swieze ziola)Gotyjemy przez kolejne 15min.Wyjmujemy pozostalosci i dodajemy pomidory z puszki,koncentrat.i reszte skaldnikow,gotujemy jakies 10 min. Po zakonczeniu miksujemy zupe na krem.Na dno talerza tarkujemy parmezan zalewamy kremem.Dekorujemy smietana.Smacznego;-)