Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pozywna,zawierajaca wiele potasu.aromatyczna
Polecam.
Odsłon: 192
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Polecam.
Odsłon: 192
Golonki z indyka, podane w pikantnej marynacie w stylu kuchni tex-mex (na baz...
Odsłon: 66
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 597
Składniki
Gotujemy bulion wedlug uznania.Po odcedzeniu z wloszczyzny i miesa dodajemy suszone pomidory.rozmaryn i bazylie (najlepiej swieze ziola)Gotyjemy przez kolejne 15min.Wyjmujemy pozostalosci i dodajemy pomidory z puszki,koncentrat.i reszte skaldnikow,gotujemy jakies 10 min. Po zakonczeniu miksujemy zupe na krem.Na dno talerza tarkujemy parmezan zalewamy kremem.Dekorujemy smietana.Smacznego;-)