Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja posiada 215 kcal
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 43
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 53
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 45
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 232
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 103
Smaczna i prosta w przygotowaniu pizza , którą uwielbiają mali i duzi smakosz...
Odsłon: 43
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 53
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 45
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 232
Przyszła jesień a wraz z nią dynia. :) Królowa sezonu jesiennego. Pozytywnie...
Odsłon: 103
Składniki
Wołowinę pokrój na paski. Z sosu sojowego, pasty tamaryndowej, sosu chili, cukru i połowy oleju przygotuj marynatę, dodaj do niej zmiażdżony czosnek. Marynatą zalej mięso i odstaw na godzinę. Szalotki obierz, większe przekrój na połówki. W woku rozgrzej olej, przez chwilę podsmaż cebulę, dodaj wołowinę wraz z marynatą i smaż na dużym ogniu przez 5-6 minut. Przed podaniem posyp posiekanymi orzechami ziemnymi. Podawaj z ryżem albo makaronem ryżowym