Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa batatowa z opcjonalnym dodatkowym ostrym twistem
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
Składniki
Cebulę i czosnek rozdrobnić i przesmażyć 2 minuty na łyżce oleju. Marchew i paprykę rozdrobnić, dodać do cebuli i podsmażyć 5 minut. Pokroić dużego batata i dodać do gara. Dodać 800 ml wody, dwie kostki rosołowe i przyprawy (sól, pieprz, ziele, oregano) Opcjonalnie można dodać ziemniaczka i kilka kropel wyciągu z ostrej papryczki