Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja zawiera 220 kcal
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 709
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 134
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 295
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 395
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1151
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 709
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 134
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 295
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 395
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1151
Składniki
Cebulę pokrój na talarki, czosnek posiekaj. Rozpuść masło, dodaj oliwę i cebulę. Przyrumienione posyp mąką i mieszając, smaż dalej, aż mąka nabierze złotego koloru. Dodaj czosnek i wino. Gotuj 5 minut. Wlej bulion, dodaj listki laurowe, ziele angielskie, tymianek, majeranek, pietruszkę i sól. Gotuj 40 min. Kromki bagietki obsmaż na patelni bez tłuszczu. Przelej zupę do naczyń żaroodpornych, ułuż grzanki i ser. Wstaw do piekarnika (180 - 200 C). Wyjmij gdy ser się stopi