Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3536
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 611
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3768
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 328
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 595
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3536
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 611
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3768
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 328
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 595
Składniki
Cebulę pokrój na talarki, czosnek posiekaj. Rozpuść masło, dodaj oliwę i cebulę. Przyrumienione posyp mąką i mieszając, smaż dalej, aż mąka nabierze złotego koloru. Dodaj czosnek i wino. Gotuj 5 minut. Wlej bulion, dodaj listki laurowe, ziele angielskie, tymianek, majeranek, pietruszkę i sól. Gotuj 40 min. Kromki bagietki obsmaż na patelni bez tłuszczu. Przelej zupę do naczyń żaroodpornych, ułuż grzanki i ser. Wstaw do piekarnika (180 - 200 C). Wyjmij gdy ser się stopi